Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

Acomiadem un any marcat per l’evolució i la resiliència

El 2023 ha estat un any marcat per l’evolució, tant pel que fa a les tendències del mercat de l’alimentació com a les demandes per part dels consumidors; això no ha suposat dos reptes: buscar els millors productes per poder satisfer els nostres clients i invertir en maquinària i en temes logístics. I és que, a Jacorba busquem la manera d’adaptar-nos i continuar oferint productes d’alta qualitat als nostres clients.
Empresa de distribucion alimentaria Jacorba, provincia de Barcelona, cesta de la compra

Innovació en Productes i Serveis

Durant l’any passat, ens vam embarcar en una travessera emocionant pel que fa a la recerca de productes i a l’ampliació de serveis. Hem introduït opcions més saludables i sostenibles que s’adapten a les preferències canviants dels consumidors. A més, hem millorat els nostres serveis logístics per garantir entregues més eficients i oportunes.
Empresa de distribucion alimentaria Jacorba, provincia de Barcelona, interior de la nave

Compromís amb la Sostenibilitat

A Jacorba, la sostenibilitat és un compromís ferm. L’any 2023 vam intensificar esforços per minimitzar el nostre impacte ambiental. Hem implementat pràctiques més ecològiques a la nostra cadena de subministrament reduint els residus i optant per envasos més sostenibles. El nostre compromís amb la sostenibilitat no és només una responsabilitat, sinó també una oportunitat per contribuir a un futur més saludable per a tothom.
Empresa de distribucion alimentaria Jacorba, provincia de Barcelona

Gràcies als nostres clients i col·laboradors

Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els nostres clients per la vostra confiança en Jacorba. La vostra lleialtat i suport són els pilars del nostre èxit, i ens comprometem a continuar superant les vostres expectatives el nou any. També fem extensiu el nostre agraïment als col·laboradors i proveïdors, ja que la seva dedicació i professionalitat són extraordinaris. Junts, hem construït una comunitat sòlida i vibrant.

2024, benvingut!

Amb l’inici d’aquest any nou, renovem el nostre compromís d’oferir productes de qualitat, serveis excepcionals i contribuir al benestar de les nostres comunitats. Estem il·lusionats per poder veure que ofereix el 2024 i ansiosos per continuar creixent i millorant al costat de cadascun de vosaltres. Gràcies per ser part de la nostra història, per confiar en nosaltres i fer que ens sentim sempre molt a prop vostre. ❤️ Feliç 2024!🎉 Jacorba #moltapropteu