Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

Minimitzant l’impacte mediambiental en la distribució d’alimentació

La preocupació pel medi ambient ha esdevingut un tema central en un món cada cop més conscient de la importància de la sostenibilitat, les empreses estan adoptant pràctiques més respectuoses amb l’entorn. En aquest bloc, explorarem com Jacorba està treballant per minimitzar-ne l’impacte mediambiental i contribuir a un futur més sostenible.

1 — Transport i Logística Sostenible

Un dels reptes més grans en la distribució d’aliments és el transport. Jacorba ha pres
mesures significatives per reduir la seva empremta de carboni en aquesta àrea:

  • Flota de Vehicles Eficients: L’empresa ha invertit en una flota de vehicles que utilitzen tecnologies més netes, com ara vehicles elèctrics i híbrids, per reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.
  • Rutes Eficients: Estudiem la forma dorganitzar les rutes de lliurament de forma més conscient i que ens permetin minimitzar els desplaçaments per reduir el consum de combustible. Això no només és un estalvi de diners, sinó que també redueix les emissions de CO2.
  • Embalatge Sostenible: L’empresa utilitza embalatges reutilitzables i reciclables per reduir la generació de residus, a més ha reduït considerablement l’ús de plàstics a l’embalatge.

2 — Gestió de Residus i Reciclatge

La gestió de residus és un aspecte crític de la sostenibilitat a la distribució d’aliments.
Jacorba es compromet a minimitzar-ne l’impacte en aquest àmbit:

  • Reciclatge: Hem implementat programes de reciclatge a les nostres instal·lacions per
    reduir la quantitat de residus enviats a abocadors.

3 — Fonts d'Energia Renovable

Jacorba està explorant maneres de reduir la seva dependència de fonts d’energia no renovable.

4— Col·laboració amb Proveïdors Sostenibles

La sostenibilitat no és un esforç individual. Jacorba treballa en estreta col·laboració amb els proveïdors per garantir que els productes que distribueixen siguin produïts de manera sostenible.

5 — Educació i Conscienciació

Reconeixem la importància de l’educació i la conscienciació per promoure la sostenibilitat, implementant pràctiques sostenibles i promovent la participació de tot l’equip en la reducció de l’impacte ambiental.

Tenir cura del nostre planeta i contribuir a un futur més sostenible mitjançant algunes pràctiques fa que sentim que la nostra activitat empresarial va més enllà de la mera distribució d’aliments.