Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

A Jacorba no deixem de buscar les millors marques per poder satisfer els nostres clients

A Jacorba, ens enorgulleix poder presentar les darreres incorporacions a la nostra cartera de productes, i volem compartir-les aquestes delícies amb tu!
Aquest nou any ve carregat de novetats, als nostres catàlegs de productes descobriràs des de formatges artesanals fins a rebosteria exquisida, passant per opcions saludables i sostenibles, com la tonyina o els plats precuinats destinats al sector de la restauració. N’hi ha alguna cosa per a tots els gustos!

Quesos El Pastor: Un festa per als amants del formatge

Quesos El Pastor compta amb una rica tradició artesanal, amb aquesta marca de formatge podràs accedir a una gran varietat de productes i formats, tots de gran qualitat. Entra al seu món i gaudeix dels sabors més suaus i cremosos fins als més intensos i curats, Quesos El Pastor té propostes per a cada ocasió.

Balbisiana: Rebosteria que desperta els sentits

Qui es pot resistir a un toc dolç? Descobreix la rebosteria de Balbisiana, on la tradició s’uneix a la innovació per crear postres que són petites obres mestres. Balbisiana et proposa des de pastissos exquisits fins a dolços irresistibles. A més, els seus productes compten amb el format horeca. Els dolços d’aquesta marca reconeguda s’elaboren de manera totalment artesanal.

Asterius Food: Plats Precuinats, sabor i qualitat

Amb els plats precuinats d’Asterius Food, podràs gaudir i oferir als teus clients menjars deliciosos i que s’elaboren en un obrir i tancar d’ulls. Estalvia temps i diners amb les originals propostes d’aquesta gran marca i diferencia’t de la teva competència.
Amb Asterius food trobaràs qualitat i varietat amb què podràs satisfer tots els paladars. Converteix cada àpat en una festa sense complicacions.

Mackintosh: Tonyina procedent de pesca Sostenible per a un Planeta Saludable

A Jacorba, ens comprometem amb la sostenibilitat, i això es reflecteix en l’elecció de tonyina de Mackintosh que porta la millor tonyina del mercat provinent de pesca sostenible, amb la qual cosa només ofereix un sabor excepcional sinó que també respecta el nostre valuós ecosistema marí.
A Jacorba, creiem que la qualitat i la varietat són clau per satisfer les necessitats dels nostres clients.