Un viatge pels sentits

La cria de porcs sense antibiòtics no es tracta d’un tema aïllat, és una qüestió holística donat que té molt a veure amb una forma de vida més saludable i respectuosa amb l’entorn.

Aire Sano, una empresa del Terol que forma part del Grup Térvalis, ha demostrat que és viable criar porcs sense la necessitat de recórrer als antibiòtics, la clau per aconseguir-ho és reunir i conscienciar a totes les persones que intervenen al llarg del procés. Per això, les granges del Grup Térvalis reuneixen estrictes mesures de bioseguretat, ja que en elles es produeix i es controla tot el procés ramader; des de la selecció genètica, les granges de mares, la cria, l’alimentació i la qualitat de vida dels animals que habiten en uns espais únics, amplis i naturals com són els que ofereixen les terres del Terol. 

Mitjançant aquesta iniciativa Aire Sano s’ha convertit en una empresa pionera a escala europea, doncs aquest projecte s’ha considerat el més innovador del sector carni dels darrers 40 anys en tota Europa. Això no és poca cosa!

  

Com a empresa distribuïdora d’alimentació, a Jacorba ens hem afegit a un projecte pioner que es va iniciar l’any 2016 a Aire Sano, el fruit del seu treball ha estat reconegut amb l’obtenció de la certificació PLA, que garanteix que la producció dels seus porcs ibèrics és lliure d’antibiòtics des del deslletament fins al sacrifici de l’animal. 

 

Jacorba s’identifica amb productors que manifesten un interès per millorar la qualitat de vida dels consumidors i que amb el seu treball contribueixen a la cura del medi ambient optant per models sostenibles de producció, perquè per nosaltres aquest és un dels aspectes que diferència una empresa gran, d’una gran empresa. 

 

La setmana passada l’equip de Jacorba va viatjar a Terol per a conèixer les instal·lacions d’aquesta innovadora empresa on, a banda de presentar-nos el seu projecte, van convertir la nostra visita en tota una experiència sensorial.

14/10/2019 8:26