Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

Productes de Quarta i Cinquena gamma, qualitat i comoditat pel teu dia a dia

Com a distribuïdora d’alimentació, a Jacorba, sabem com n’és d’important oferir als nostres clients productes de la més alta qualitat sense sacrificar ni la comoditat ni el sabor.
Amb més de 25 anys d’experiència al sector alimentari a la província de Barcelona, ​​hem après a combinar la tradició i la innovació per satisfer les necessitats dels nostres clients. És per això que la nostra línia de productes de quarta i cinquena gamma, et permetran oferir de menjars deliciosos i nutritius en qualsevol moment, estalviant temps i esforç a la cuina, perquè a Jacorba comptem amb la distribució exclusiva de grans marques que elaboren excel·lents plats específics per al canal Horeca i que ofereixen solucions gastronòmiques per a restaurants, botigues gurmet, hotels… Amb els plats precuinats t’estalvies minves i sorpreses. A més, en tot moment podràs tenir controlats els costos dels plats i simplificaràs la gestió de personal.

Què són els productes de Quarta i Cinquena Gamma?

Abans de submergir-nos en els beneficis i opcions que oferim, és important entendre què signifiquen aquests termes:

Quarta Gamma

Aquests productes inclouen fruites i verdures fresques que han estat netejades, tallades i envasades per al consum immediat. Es mantenen fresques gràcies a processos de conservació que no n’alteren les propietats nutritives.

Cinquena Gamma

Aquesta categoria abasta plats preparats i cuinats, llestos per escalfar i servir. Aquests productes han estat elaborats amb tècniques avançades de cocció i conservació, assegurant-ne el sabor i la qualitat fins al moment del seu consum.

Avantatges del menjar preparat que distribuïm des de Jacorba

 1. Qualitat garantida
  A Jacorba, la qualitat és la nostra prioritat. Seleccionem els millors proveïdors per assegurar-nos que els productes que utilitzes per a l’elaboració dels teus plats conserven totes les propietats nutricionals i organolèptiques.
 2. Estalvi de temps
  Els nostres productes de quarta i cinquena gamma permeten oferir als teus clients de plats deliciosos i saludables sense passar hores a la cuina i poder dedicar-les als clients o a la gestió de l’empresa.
 3. Sabor tradicional
  La gran majoria de plats precuinats que trobaràs al nostre catàleg estan elaborats seguint receptes tradicionals i tècniques culinàries, de manera que cada mos posseeix l’autèntic sabor casolà.
 4. Varietat i versatilitat
  A Jacorba oferim una àmplia gamma de productes i marques que s’adapten a diferents gustos i necessitats dietètiques. Des d’amanides i verdures a punt per consumir fins a plats complets com estofats i guisats, tenim opcions per a tothom.

Escalfar, obrir i servir, l'ABC del menjar preparat

Comptem amb una secció de plats acabats amb salsa i guarnició, només cal escalfar-los, emplatar-los i servir al client. La gran part dels plats precuinats es caracteritzen per les caducitats altes.

Compromís amb la sostenibilitat

A Jacorba, no només ens preocupem per oferir productes d’alta qualitat, sinó també per fer-ho de manera responsable. Seleccionem proveïdors que treballin amb la mirada posada en l’ecologia i que a més de crear plats saborosos, utilitzin envasos reciclables i segueixin processos que minimitzin l’impacte ambiental i així assegurar que cada àpat no només sigui bo per a tu, sinó també per al planeta.
Descobreix com els nostres productes poden fer la teva vida més fàcil i saborosa, i uneix-te a la família Jacorba avui mateix.