Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

Jacorba aposta per elevar el valor diferencial de l’empresa a través de l’assessoria nutricional

En un mercat altament competitiu i en evolució constant, les empreses de distribució d’alimentació busquem constantment formes innovadores que no només ens permetin diferenciar-nos, sinó també aportar un valor afegit als nostres serveis.
Per això, des de fa uns mesos, hem incorporat al nostre equip una experta en benestar i nutrició, es tracta de Paula Ferrer d’Alimento y Movimento qui, a més d’assessorar els nostres clients sobre com millorar el seu benestar i salut a través de les seves eleccions alimentàries, aportarà la seva àmplia visió sobre l’àmbit de l’esport i el benestar en general ja que és entrenadora personal especialitzada en pilates i entrenament funcional, entre d’altres tècniques de moviment.

La importància del benestar nutricional.

En una època en què la consciència sobre la salut i la nutrició està en augment, les persones estan buscant maneres de millorar els seus hàbits alimentaris i portar un estil de vida més saludable, i aquí és on entra en joc la figura de l’assessora nutricional en una empresa de distribució d’alimentació. Paula Ferrer no només té coneixements profunds sobre els diferents grups d’aliments, nutrients i els seus impactes en la salut de les persones, sinó que també pot traduir aquesta informació en recomanacions pràctiques i personalitzades per als nostres clients.

La salut i el coneixement com a valor diferencial evidencia el compromís de Jacorba amb els nostres clients.

Descobreix com et pots beneficiar amb les aportacions de la nostra experta en nutrició i benestar.
 1. Assessorament

  A través dels tips sobre nutrició que Paula Ferrer comparteix amb nosaltres aprendràs, a combinar i utilitzar diferents aliments, així com a incorporar hàbits saludables en la teva alimentació, alhora que t’ajudarà a menjar de forma conscient, de manera que guanyaràs en temps i salut.

 2. Formació contínua

  La incorporació d’una assessora nutricional no només beneficia els clients, sinó també l’equip humà de Jacorba, ja que rebem de primera mà els darrers avenços en nutrició i salut i enfortim la cultura de l’empresa.

 3. Alimentació i cuina

  El fet de compartir receptes de cuina de forma periòdica emprant els productes que comercialitza Jacorba, fomenta la idea de comunitat compromesa al voltant de la salut, això és un clar reflex de l’aposta de Jacorba per la selecció d’aliments saludables elaborats per productors locals que, en la majoria dels casos, treballen amb la mirada posada en la sostenibilitat i el benestar.

 4. Creació de la comunitat Jacorba

  Fer partícip a clients i amics del nostre dia a dia i oferint-los contingut de qualitat com receptes de cuines, tips saludables i altres informacions relacionats amb els diversos aliments que comercialitzem a Jacorba, ens ajuda a enfortir la idea la lleialtat dels nostres clients, cosa que, en un món altament connectat a través de les xarxes socials, per a nosaltres és de gran valor.

A Jacorba ens sentim molt a prop teu.

Amb la incorporació de l’assessora nutricional com és Paula Ferrer a una empresa de distribució d’alimentació, ens permet afegir un valor diferencial significatiu a Jacorba i reflectir el nostre compromís genuí amb la salut i el benestar dels nostres clients, perquè, en última instància, la nostra intenció és construir relacions a llarg termini basades en la confiança i el coneixement. I és que, en un món on la salut és un actiu invaluable, la incorporació d’una assessora nutricional pot marcar una diferència profunda en la vida dels nostres clients i en l’èxit de l’empresa.