Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

Coneix Jacorba per dins. Molt més que intermediaris.

La indústria de la distribució d’aliments és crucial per al sector alimentari, ja que ajuda a garantir la disponibilitat de molts productes necessaris per als consumidors, a l’hora que ajuda a fabricants i a productors d’aliments a arribar a un mercat més ampli.

Com a empresa de distribució d’aliments, la nostra principal funció és garantir l’abastament constant de productes alimentaris a preus competitius als nostres clients i oferir, així, ajudar-los a diferenciar-se de la competència a partir del s aliments que ofereixen en els seus establiments.

A Jacorba, a més a més, proporcionem serveis addicionals com emmagatzematge, transport, assessorament tant a clients com a proveïdors, a banda de la seguretat de comptar amb una àmplia flota de vehicles amb què garantir que tots els aliments que servim arribin en perfecte estat als negocis dels nostres clients.

A Jacorba disposem d’importants seccions com:

 • Productes derivats del porc ibèric, Duroc i blanc com pernils, espatlles i embotits
 • Productes carnis com:
  • Carn de vaca madurada
  • Carn de vedella
  • Carn de porc Duroc
  • Carn de porc ibèric
 • Una gran secció de formatge anomenada Cheesepeante, on trobaràs una infinitat de formatges artesans del panorama nacional i internacional.

Altres de les activitats clau de la nostra empresa és la gestió de l’inventari, el manteniment de les instal·lacions de refrigeració i l’emmagatzematge, aspectes fonamentals que controlem i mantenim al dia pel que fa a normatives i estàndards de seguretat alimentaris per garantir que els productes alimentaris que distribuïm siguin segurs per al consum.

Tanmateix, a Jacorba tenim molt clar que el fet de mantenir-nos durant més de 25 anys en el sector de la distribució de l’alimentació es deu a la capacitat de mantenir relacions sòlides amb proveïdors i clients a qui intentem acompanyar i assessorar en tot moment, perquè, a la fi, sense les persones la nostra activitat no tindria sentit.