Truca’ns al 938 331 355

#moltapropteu

Jacorba, distribuidors d'alimentació, provincia de Barcelona

Carns

Carn madurada d’importació nacional i internacional amb tots els seus talls. En la nostra secció de carn Jacorba podrà trobar diferents talls i varietats de carns.

Descobreixi la marca propia Luxus Meat, una carn excel·lent que compleix amb totes les garanties sanitàries de criança, manipulació y de conservació.

Les nostres marques

Vaca madurada nacional i d’Importació

Entra al nostre catàleg i descobreix la nostra marca de carn de vaca madurada Luxus Meat.

Els nostres especialistes seleccionen les millors de peces carn de vaca de proveïdors de qualitat i solvència contrastada que posteriorment es madura a les nostres instal·lacions.

A Jacorba disposem d’una cambra on les diferents peces de carn maduren a una temperatura controlada, amb una humitat d’entre el 60% i el 80% i una ventilació especialmente apropiada per aconseguir l’òptima maduració de la carn.

També podem oferir-te diferents categories i talls de carn presentada i tallada a mida per a cada client.

Oferim la possibilitat de madurar la carn que tu mateix seleccionis al teu gust.

Jacorba, distribuidors de carn de vaca madurada, provincia de Barcelona

Vedella

Treballem amb les millors granges per proveir-te de la millor carn de vedella.
Ens assegurem de portar al teu establiment carn de màxima qualitat, per això només treballem amb granges d’animals certificades que vetllen pel benestar de l’animal i que tenen un exhaustiu control del tot el procés d’elaboració que va des de la cria de l’animal, a l’alimentació passant pel sacrifici fins a la distribució.

També comptem amb una flota de vehicles específics que ens permeten distribuir qualsevol producte refrigerat sense trencar en cap moment la cadena de fred.

Oferim la possibilitat de madurar la carn que tu mateix seleccionis al teu gust.

Jacorba, distribuidors de carn de vedella, provincia de Barcelona

Angus i Wagyu

Treballem amb dues de les carns més valorades del mercat, es tracta de la carn de Wagyu i la d’Angus.

La carn de Wagyu es caracteritza pel seu elevat grau d’infiltració de greix intramuscular, propietat que li dona a la carn un aspecte similar a les vetes pròpies del marbre.

Pel que fa a la carn d’Angus treballem amb distribuïdors que poden oferir-nos la millor carn del món per la seva qualitat, compromís i benestar animal.
Comptem amb carn de boví d’Angus provinent d’explotacions controlades i sotmeses a rigorosos controls de qualitat.

En ambdós casos, es tracta de les millors carns mercat que es caracteritzen pel seu increïble sabor, per ser molt meloses i extremadament tendres.

Jacorba, distribuidors de carn Angus, provincia de Barcelona

Carn de porc Ibèric

La carn de porc ibèric té magnífiques qualitats nutricionals, és una carn magra i molt rica en minerals i proteïnes. A diferència del porc blanc, les carns procedents de porcs ibèrics es caracteritzen pel seu alt grau de greix infiltrar en la massa muscular.

Distribuïm carn de porc ibèric d’alt nivell procedent d’animals que han pasturat pel camp a la recerca d’aliment i que respecten i controlen tot el procés d’elaboració des de la cria al sacrifici i especejament de l’animal.

Gaudeix de carn melosa i molt saludable.

Jacorba, distribuidors de carn de porc ibèric, provincia de Barcelona

Carn de Porc Duroc

Som distribuïdors en exclusiva d’una de les millors carns de porc 100% Duroc a la província de Barcelona, es tracta de Batallé l’Únic.

Gaudeix d’una carn saborosa, amb un alt contingut en greix infiltrat, una propietat que fa que la seva textura sigui molt melosa i tendra.

Jacorba, distribuidors de carn de porc duroc, provincia de Barcelona